Krachtig leren denken

Online training en coaching voor mensen die sterker willen leven

Vraag een gratis intakegesprek aan

Wordt leider van jouw leven en leer onder toenemende druk, krachtige keuzes te maken!

Vergroot je mentale weerbaarheid

Ben jij een slachtoffer of een leider? We kunnen er lang of kort over zijn, maar er gebeuren dingen in je leven die moeilijk zijn.
Je kunt gaan zeiken over je situatie of je gaat kijken naar wie jij moet zijn om hier het beste uit te halen.
Wij leren je te dealen met je shit.

Leer je energie te managen

Door het constante gevoel van ‘geen tijd hebben’ gaan we ervan uit dat we geen andere keus hebben dan het volproppen van onze agenda. Maar een goede tijdsindeling, biedt geen garantie voor het hebben van voldoende energie.
Vergroot je prestatiekracht, door je energie te managen.

Persoonlijk leiderschap

Je kunt niet geven vanuit een lege beker. Nooit. We moeten eerst zorgen dat onze eigen beker vol is. De dingen die je doet als het niet goed gaat, zoals het reiken naar je derde kopje koffie, de afstandsbediening, of je telefoon, zijn bijna nooit dingen die je helpen uit je dip te komen. Wij willen een leider van jou maken, die in staat is krachtige keuzes te maken, ook als het tegen zit.

Gedoe is klote 

Wij geloven dat het vergroten van mentale weerbaarheid, zorgt voor het kunnen maken van krachtige keuzes, die jou een sterk leven geven waar jij zelf de leiding over hebt. Waarschijnlijk worstel jij op dit moment met jezelf. Je hebt dingen meegemaakt waar je misschien niet zelf voor hebt gekozen, maar waar je wel mee moet dealen. Je komt niet vooruit. Je weet misschien wel hoe jij je zou willen voelen, maar het lukt je niet. Je blijft maar dezelfde rondjes (steeds harder) lopen. Gedoe geeft stress. Gedoe leidt af. Wij helpen je afrekenen met gedoe. Door beter leiderschap, en door jou te laten zien tot waartoe jij allemaal in staat bent, wanneer jij groter durft te denken.

Het resultaat? Door in iedere situatie in je leven, de persoon te kunnen zijn die op dat moment van je gevraagd word, zodat je niet bij elke crisis omvalt.

Wat is mentale weerbaarheidstraining?

Mentale weerbaarheidstraining een combinatie van de juiste mindset, het opzoeken van weerstand, het doorbreken van beperkingen, en de juiste energie investeren in de tijd die ons gegeven is. Of dat nou gaat om mensen die een zwaar leven leiden of om mensen die nog nooit wat hebben meegemaakt. Het gaat om de bereidwilligheid met jezelf aan te gaan, zodat je mentale veerkracht vergroot en jij de leiding kunt nemen over je gedachten, gevoelens en emoties, zodat jij elke dag opnieuw kiest voor de persoon die je wilt of moet zijn zonder alle façades die de omgeving je voorspiegelt. Jezelf zijn. Elke. Dag.Weer.

Wij maken gebruik van de kennis vanuit de neurowetenschappen, gecombineerd met groeien uit de wereld van persoonlijke ontwikkeling, de aandachtsleer uit de energiemanagement en het behalen van doelen vanuit de sport en ondernemerswereld. 

 • Je loopt steeds harder dezelfde rondjes

 • Je krijgt geen grip over de stem in je hoofd

 • Je bent geneigd om negatief te denken

 • Je komt niet vooruit

 • Je hebt weinig energie aan het einde van de dag

 • Je kunt blijven hangen in doemdenken en piekeren

Dat komt goed uit, want dit is waar wij jou allemaal mee gaan helpen

 • 100% benutten van de 50% invloed die jij hebt op je leven

 • Baas over de stem in je hoofd

 • Hoe je meer gedaan krijgt door je energie op een juiste manier te besteden

 • Hoe je leiding neemt over je gedachten, emoties en gevoel

 • Van slachtoffer, naar leider

 • De persoon worden, die jij wilt zijn

Belangrijk om te weten

Wij zijn geen bedrijf waar je mee flirt. Je bent in of niet. Je wilt serieus aan de slag gaan met de dingen die wij jou aandragen. Wij leveren geen half werk, wij verwachten dus ook van jou geen halve, maar volledige inzet.

Dit is wat wij gaan doen

Je volgt in je eigen tempo een online training die jou stap voor stap leert, sterker in je schoenen te gaan staan. We gaan je niet overladen met nog meer informatie, maar helpen je juist met het implementeren ervan, zodat jij bij elke crisis die je nog gaat meemaken, overeind blijft staan. Het gaat niet over leren positief te denken, maar over onbewogen veerkracht. Dat je ook in moeilijke situaties, die je ongetwijfeld nog mee zult maken, elke keer weer kiest voor de persoon die je wilt zijn.

Er zijn 2 opties.

1. Do it yourself inclusief 2 coachgesprekken
2. Do it together inclusief 3 tot 6 maanden coaching (6 gesprekken)

De laatste optie is voor iedereen het beste, omdat je dan ook een stok achter de deur hebt die je liefdevol spiegelt met de keuzes die je maakt. Die je helpt zoeken naar een voor jou werkbaar ritme.

De training bestaat uit 4 modules:

1. Jouw fundament
2. Enerige vs. time management
3. Mindshift
4. De weg van de meeste weerstand

Alle modules bestaan uit meerdere lessen met 1 of meerdere video’s. De video’s duren gemiddeld zo’n 10 minuten. Per module zijn er 6 tot 8 lessen.

 

Vraag een gratis intakegesprek aan

Wat klanten over dit traject zeggen

“Ongelooflijk wat ik in 3 maanden heb bereikt. Na een fixe burn-out, ben ik mijzelf volledig kwijt geraakt. Ik was altijd vrolijk en spontaan, maar door de burn- out werd ik gereserveerd en afstandelijk. Aan het einde van de dag vroeg ik mij regelmatig af, wat ik nou eigenlijk allemaal gedaan had. Ik merkt tijdens ieder gesprek met Mariëlle, dat ik steeds meer terug ging naar die spontane en vrolijke vrouw, die ik altijd was. Dit resulteert nu dat ik lekker in mijn vel zit, veel minder ruzie met mijn partner heb, meer geniet van de kinderen en 10 keer meer gedaan krijg omdat ik barst van de energie.”

Anoniem

“Ik wist eigenlijk niet zo goed wat mijn leven nou eigenlijk voorstelde. Een baan die oké was, maar niet persé heel leuk. Ik leefde van vakantie naar vakantie en snakte naar een beetje meer positiviteit. Ik kwam bij Mariëlle terecht en zij heeft mij geleerd mijn invloed te benutten. Ik wist niet dat er zoveel in mij zat. Ik heb bergen verzet, zie weer licht aan het einde van de tunnel en weet nu veel beter wat ik wil. Dit heeft ook absoluut een hele positieve verandering in mijn leven teweeg gebracht. Ik lach weer meer, zit veel beter in mijn vel, heb meer energie en werk aan een plan om werk te gaan doen die ik echt leuk vind.”

Anoniem

Je krijgt veel praktisch toepasbare handvatten waarmee je verder kunt. Ik heb door kleine aanpassingen in mijn dag, meer energie en meer blijdschap gekregen. Het is geen hogere wiskunde, het is voor iedereen toe te passen, maar soms weet je het zelf niet.

Anoniem

Praktische informatie

Optie 1 “Do it yourself”

– Toegang tot de online training
– 2 coachgesprekken
€249,- (of 3x €83,-)

Optie 2 “Do it together”

– Toegang tot de online training
– 6 coachgesprekken
-onbeperkt contact via what’s app of mail
€499,- (of 5x €99,80)