Online bevallingstraining

50-80% meer kans op een positieve bevalling

Ik wil de online training volgen

Online bevallingstraining

De meest uitgebreide en complete online bevallingstraining van Nederland

Doel van de training d.m.v. de video’s je stap voor stap meenemen naar het moment van de bevalling. Zodat jij alle tools en technieken in handen krijgt om ook daadwerkelijk een grote voorsprong op je bevalling te hebben.

Een zeer uitgebreid theorie gedeelte en een uitgebreid praktijk gedeelte

Boek hier

Inclusief uitgebreid hoofdstuk voor de partner!

Voorbeeld filmpje over het belang van een goede ademhaling

Dankzij de prettige oefeningen en heldere info heb ik ontspannen naar mijn bevalling uit kunnen kijken en deze goed doorstaan. Een absolute aanrader voor iedere zwangere vrouw, ongeacht of het je eerste zwangerschap is of niet.
Henrieke Pennings
Wij hebben een eendaagse bevallingscursus bij Mariebo gevolgd. Cursus was helder en compleet. Er was voldoende ruimte voor vragen en input.

Mijn vrouw is afgelopen zaterdag bevallen van ons eerste kindje en het was echt een prachtbevalling. Binnen 5,5 uur was het afgelopen en hadden we een kerngezonde dochter in onze armen. Mede dankzij de ademhalingsoefeningen van de cursus en het extra vertrouwen dat we daardoor hebben gekregen denk ik dat de bevalling zo’n succes was. Mijn vrouw zij een half uur na de bevalling al dat ze d’r nog wel één wilde doen.

Bob Smeenk
De bevallingstraining kan ik van harte aanbevelen. Een zeer professionele kijk op de bevalling en hoe je hierin zelf de regie kunt nemen. Ook de bevalling waarbij er sprake is van een medische indicatie komt uitgebreid aan bod. Bovendien wordt er stil gestaan bij ademvormen en ontspanning. Mij heeft deze training voldoende handvatten en vertrouwen gegeven.
Samantha Kuiper
Top team met veel ervaring. Heb meerdere ervaringen bij Mariebo, yoga, fertiliteitsyoga, zwangerschapsyoga, zwangerschapsmassage en babymassage. Over alle cursussen en behandelingen super tevreden, aanrader!
Daniëlle Schepers- Wieskamp
Kijk voor meer Google reviews

Hoe ziet de inhoud van de training eruit?

Theorie

Praktijk

Nu tijdelijk van 125 euro voor maar 49,99 euro!

Online bevallingstraining

Training is alles.

Een uitgebreide zeer complete training die je stap voor stap mee neemt richting je bevalling. Je krijgt de nieuwste kennis en inzichten omtrent bevallen. Dit in combinatie met een uitgebreid praktijk gedeelte die je alle ademhalingstechnieken voor iedere fase van de bevalling leert, zorgt ervoor dat je voor 50-80% meer kans hebt op een positieve bevallingservaring.

Boek de online training*

*Na aanmelding wordt je binnen 24 uur toegelaten tot het online programma