Praktische info

VOOR DE LES

KLEDING
Draag comfortabele (sport) kleding waarin je goed kunt bewegen. Yoga is op blote voeten.

MEENEMEN
Neem een flesje water en een handdoek mee. Wij hebben yogamatten voor tijdens de proefles, maar uiteraard kun je ook je eigen mat meenemen. Meditatiekussens zijn hier voor jou om tijdens de lessen te gebruiken.

ETEN
Het beste is om 2 uur voor de les niks te eten. Als je toch honger hebt, neem dan iets kleins. Een te volle maag kan in de weg zitten.

TIJD
Ben altijd 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig. Het is storend voor anderen als je te laat binnen komt. Als je onverhoopt toch te laat ben, kom dan zo zachtjes mogelijk binnen.

LUISTER NAAR JEZELF
Yoga is GEEN competitie, luister altijd naar jezelf. Heb respect voor je lichaam. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren. Stop en neem rust zodra je voelt dat dit nodig is.

IN GEZONDHEID

BLESSURE
Laat je docent altijd voor de les weten of je last hebt van een blessure of andere voor yoga belangrijke fysieke of mentale gezondheidskwesties.

MENSTRUATIE
Respecteer je maandelijkse cyclus en doe het rustig aan tijdens je menstruatie. Vermijdt omgekeerde houdingen helemaal. Als je het aan je docent laat weten geeft deze je aangepaste houdingen.

ZWANGERSCHAP
Informeer je docent direct als je zwanger bent. Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam en de docent kan je informeren wat wel en niet te doen in deze speciale periode.

LIDMAATSCHAP

INSCHRIJVEN
Je kunt op ieder moment van de maand starten bij ons. Maak een afspraak voor een proefles.

BETALING
Als je voor de eerste keer komt, mag je een proefles volgen. Daarna registreer jij je voor een vaste les. Deze les wordt in termijnen van 8 weken (€88,00) betaald (m.u.v. zwangerschap yoga, Fertiliteit Yoga, Postnatale Yoga en Kinder Yoga). Mocht je een keer niet kunnen, mag je deze les inhalen op een ander moment.

Cursisten van de Zwangerschap Yoga kopen een lessenblok en moeten die binnen hun zwangerschap opmaken. Wel wil ik van te voren weten wanneer je er wel of niet bent.

Voor Fertiliteit- en Postnatale Yoga geldt een vastgesteld lessenblok. Inhalen is niet mogelijk.

Bij Kinder Yoga is het mogelijk om een strippenkaart te kopen.

WIJZIGINGEN
Wanneer je wijzigingen doorgeeft vóór de 25e van de maand dan gaat de wijziging in per de 1e van de opvolgende maand. Wijzigingen die worden doorgegeven vanaf de 25e gaan in per de 1e van de daaropvolgende maand.

OPZEGGEN
Wanneer je je lidmaatschap op wilt zeggen, kan dat per e-mail naar info@mariebo.nl. . Opzeggingen die binnenkomen vóór de 25e van de maand gaan in per de 1e van de opvolgende maand. Opzeggingen die binnenkomen vanaf de 25e of later gaan in per de 1e van de daaropvolgende maand. Je krijgt binnen 2 werkdagen een bevestiging dat je lidmaatschap wordt beëindigd. Pas nadat je deze bevestiging ontvangt, is je opzegging verwerkt. Houd dit zelf ook in de gaten.

DE STUDIO

PARKEREN
Het is gratis parkeren voor de deur en in de buurt.

STILTE
Stilte om je heen zorgt voor rust in jezelf en in de les. Zorg dat je mobiele telefoon altijd uitgeschakeld staat als je in de studio bent en praat zachtjes.

AFZEGGEN
24 uur van te voren kunt u een zwangerschap massage kosteloos annuleren. Daarna kan het geheel of gedeeltelijk in rekening worden gebracht.
Voor yogalessen en babymassage gelden andere regels.