Team

Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle Hukker. Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga. Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis.

Ik ben erkend yogadocent, aangesloten bij de VYN en heb hiervoor een 4 jarige basisopleiding op HBO niveau gevolgd (Samsara). Daarnaast heb ik mij ook 5 jaar lang gespecialiseerd in o.a. zwangerschap, kinderen en fertiliteit. Als masseur ben ik opgeleid tot sportmasseur en ontspanningsmasseur. Ik heb mij gespecialiseerd in bekken en rugklachten.
Jaarlijks volg ik nieuwe studies of bijscholingen, om informatie bij te houden en te verversen.
Mijn yogastudio bevindt zich in Winterswijk. Daarnaast heb ik ook een vestiging in Terborg, waar ik alleen nog zwangere dames masseer.

Jozien

Mijn naam is Jozien Jager. Ik werk als Yoga- en Dansdocent in Ruurlo en Winterswijk. Mijn wens is om de voordelen van Yoga (en dat zijn er nogal wat!) en het plezier in dans te delen met zoveel mogelijk mensen.
Ik heb de opleiding tot dansdocente gevolgd aan de Hogeschool der Kunsten in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik gedanst in musicals en televisieproducties bij Joop van den Ende Theaterproducties.
Toen ik op zoek ging naar een manier om evenwichtiger in het leven te leren staan en meer rust en geluk in mijzelf te vinden kwam ik terecht bij de Power Yoga. Bij Power Yoga werk je aan een kalme geest in een sterk lichaam. Enthousiast over deze vorm van Yoga, volgde ik de docentenopleiding bij het Dasra Center in Montfoort.

Na een aantal jaren Power Yoga te hebben gegeven, is het nu tijd voor verdieping! Ik ben begonnen aan de opleiding Yin Yoga. Bij de Yin Yoga worden de houdingen langer vastgehouden en ga je stretchen op het dieper liggende bindweefsel. Hierover meer onder het kopje Yin/Yang Yoga!