Home – Yoga2020-05-07T11:44:11+02:00

Fysiek en mentaal krachtige mensen

Voor mensen die krachtig willen leren denken en snakken naar rust in hun kop

Lesrooster
Direct yogales boeken
Online lesrooster

Meer zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je krachtige keuzes kunt maken

Zelfverzekerd en sterk door het leven gaan, daar staat Mariebo voor. Gedoe is klote. Het is nog veel vervelender wanneer je door de onrust in jouw hoofd, continu aan het twijfelen bent. Onze yogalessen en trainingen maken je mentaal krachtiger. Vanuit rust ontstaat overzicht. Vanuit overzicht kun je helder denken. Vanuit helder denken weet jij welke keuzes je moet maken.

“Je sterkste spier en je grootste vijand is je mind. Train het goed”

Wij helpen je afrekenen met onrust, twijfel en onzekerheid.

Het resultaat? Meer zelfvertrouwen, kracht in je lijf en rust in je hoofd. 

Test je stress level

Yoga lessen

Gedachten bepalen je gevoelens, gevoelens bepalen je acties en je acties bepalen je resultaat. Stel je voor dat jij over 6 maanden meer rust in je hoofd hebt, zodat jij meer overzicht hebt en daardoor krachtigere keuzes zou kunnen maken. In 75% van de gevallen is het zo dat mensen die bij ons op les zitten, binnen een half jaar die rust in hun hoofd ervaren. 

Boek je les
Soorten yoga
Zwangerschapsyoga

Eendaagse training energiemanagement voor jong volwassenen

Stel je voor: weten wat jij moet veranderen aan jouw manier van denken en handelen zodat jij voor 30 – 100% lekkerder in je vel gaat zitten. Gegarandeerd. 

Meer informatie

Kijk voor uitgebreide reviews op Google Reviews  

of Facebook Reviews

Ik volg al jaren hathayoga bij Mariebo. Ik zou het niet anders meer willen. Het is een heel goede praktijk die meer bieden dan alleen yoga. Ik ga er altijd met meer energie en een ontspannen gevoel weg. Ze zijn erg vakkundig en hebben altijd een antwoord op je vraag.
Aafke Harderman
Erg fijn bij de yogales van Mariëlle! Sla het liefst geen les over. Elke week fijne yoga-oefeningen en aan het eind van de les een heerlijke yoga-nidra ontspanning. Top!!!
Ingrid Schepers- Oonk
Wat een geweldige mooi bedrijf en ontzettend lieve mensen.
Ik heb yoga en zwangerschapsyoga gevolgd. De yoga vond ik echt even een moment voor mezelf door de combinatie van oefeningen en ontspanning.
Shannon Tolhuis
Marielle oefent met veel liefde en passie haar vak uit en dat merk je!
Manon Wensink- Veenhuis

Ons team

Mariëlle
Mariëlle
Mijn naam is Mariëlle Hukker. Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga. Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis.
Stefanie
Stefanie
Mijn naam is Stefanie Langenbarg. In mijn zoektocht naar meer ontspanning en lichamelijk en geestelijk welbevinden, kwam yoga op mijn pad. Na een aantal jaar Hatha yoga te hebben gevolgd, ben ik in aanraking gekomen met Yin yoga.
Christina
Christina
Mijn naam is Christina. Ik ben van oorsprong werkzaam geweest in de reguliere zorg (oncologie) maar heb mij laten omscholen omdat de holistische kant van zorg mij meer aansprak. Ik volg momenteel nog de opleiding tot ayurvedisch masseur.
Ik nodig je graag uit op weg naar innerlijke rust.

Blog

Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga

Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis

Mariëlle Hukker

E-book downloaden

ConvertKit Form

Mariebo Yoga
5.0
Based on 6 reviews
aangedreven door Facebook
Steffanie van Alst
Steffanie van Alst
2020-04-23T07:51:28+0000
Ik heb zwangerschapsyoga en een partnerles aan huis gevolgd bij Marielle. Ze weet echt waar ze het over heeft en geeft... je allerlei tips mee voor tijdens de bevalling. Mijn vriend en ik gaan nu met een beter gevoel richting de bevalling toe. Dankjewel Marielle voor al je aandacht en tijd om ons hierbij te helpen 🙌🏻🤗lees meer
Nienke Lensink