Over mij

Test je stress level

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze pagina!
Hieronder vind je een stukje over het ontstaan van Mariebo en de visie van het bedrijf.

Mariëlle Hukker- Boeijenk (eigenaar van Mariebo) is de grondlegger van dit bedrijf en zij zal hier iets over schrijven.

Ik ben moeder van 3 kinderen, Phileine (2014) Thijmen (2016) en Valenthe (2018).
Van kinds af aan ben ik gefascineerd door zwangerschap en het moederschap. Ik droomde van een baan in het ziekenhuis als kraamverpleegkundige, maar ik kwam er al vrij snel achter dat dit niet helemaal mijn ding was. Toch bleef het onderwerp mij bijzonder fascineren.

Ik kwam door mijn opleiding in aanraking met yoga en ik merkte daar al vrij snel de positieve effecten van. Dat je met yoga ook zwangeren kunt helpen, vond ik al helemaal interessant. Ik doorliep gedurende 4 jaar een opleiding tot yogadocent en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Naast dat ik zwangere vrouwen nog steeds graag help, geef ik ook met veel passie reguliere yogalessen.

Ik help graag mensen wat het positieve effect van yoga kennen. Mij brengt het meer helderheid in mijn hoofd, een soepel en krachtig lichaam en een goede mindset. Yoga houd mij gezond. Het is een levensstijl geworden.
Zelf ben ik erg nuchter, modern en hou ik van uitdaging. Mijn team is  ook jong en dynamisch. Ik wil ook laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Dat yoga naast ontspannen ook hip en modern is.

Visie

Zoveel mogelijk zwangeren onder de eerste lijn verloskunde laten bevallen en zoveel mogelijk moeders ondersteunen in het ouderschap.