Praktische info

Meer informatie

VOOR DE LES

KLEDING
Draag comfortabele (sport) kleding waarin je goed kunt bewegen. Yoga is op blote voeten.

MEENEMEN
Neem een flesje water en een handdoek mee. Wij hebben yogamatten voor tijdens de proefles, maar uiteraard kun je ook je eigen mat meenemen. Meditatiekussens zijn hier voor jou om tijdens de lessen te gebruiken.

ETEN
Het beste is om 2 uur voor de les niks te eten. Als je toch honger hebt, neem dan iets kleins. Een te volle maag kan in de weg zitten.

TIJD
Ben altijd 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig. Het is storend voor anderen als je te laat binnen komt. Als je onverhoopt toch te laat ben, kom dan zo zachtjes mogelijk binnen.

LUISTER NAAR JEZELF
Yoga is GEEN competitie, luister altijd naar jezelf. Heb respect voor je lichaam. Beweeg rustig en met volle aandacht, ga nooit haasten of forceren. Stop en neem rust zodra je voelt dat dit nodig is.

IN GEZONDHEID

BLESSURE
Laat je docent altijd voor de les weten of je last hebt van een blessure of andere voor yoga belangrijke fysieke of mentale gezondheidskwesties.

MENSTRUATIE
Respecteer je maandelijkse cyclus en doe het rustig aan tijdens je menstruatie. Vermijdt omgekeerde houdingen helemaal. Als je het aan je docent laat weten geeft deze je aangepaste houdingen.

ZWANGERSCHAP
Informeer je docent direct als je zwanger bent. Tijdens een zwangerschap verandert er veel in je lichaam en de docent kan je informeren wat wel en niet te doen in deze speciale periode.

LIDMAATSCHAP

INSCHRIJVEN
Je kunt op ieder moment van de maand starten bij ons. Maak een afspraak voor een proefles.

BETALING
Wij werken met 2 opties:
1. Abonnement, per maand opzegbaar
2. Losse lessen

Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Het abonnementsbedrag is niet inwisselbaar voor geld.

Betaling van de abonnementsgelden vindt plaats middels automatische incasso.

Wanneer betaling via automatische incasso onmogelijk blijkt, zal Mariebo een tweede keer het abonnementsgeld proberen te incasseren. Indien de betaling ook dan niet uitgevoerd wordt houdt Mariebo zich het recht voor om de verplichtingen van de overeenkomst op te schorten.

Mariebo behoudt zich recht voor om de abonnementsprijs tussentijds
te wijzigen of het abonnement te beëindigen, met inachtneming van een schriftelijke aanzegtermijn van 30 dagen.

In schoolvakanties is er geen les. De basis van het abonnementsgeld is hier ook op gebaseerd. Uitzondering hierop is de zomervakantie. Deze zal 3 á 4 weken duren i.p.v. 6 weken. Gedurende de maanden juli en augustus zal er een apart zomerrooster te volgen zijn.

Je schrijft je in voor een vaste les en als er voldoende ruimte is, mag je meerdere keren per week komen. Wij houden voor het behoud van persoonlijke aandacht een maximum van 10 cursisten aan. Wanneer blijkt dat de groepen snel vol zitten, zullen we nadenken over het opstarten van extra groepen

Zwangerschapsyoga en MamaFit yoga
Ook bij deze keuze zijn er 2 mogelijkheden;
1. Abonnement, per maand opzegbaar
2. Losse les.

Cursussen

Voor Fertiliteit- en Postnatale Yoga en babymassage geldt een vastgesteld lessenblok. Inhalen is mogelijk in een reguliere yogagroep.

OPZEGGEN
Wanneer je je lidmaatschap op wilt zeggen, kan dat per e-mail naar info@mariebo.nl. . Opzeggingen die binnenkomen vóór de 25e van de maand gaan in per de 1e van de opvolgende maand. Opzeggingen die binnenkomen vanaf de 25e of later gaan in per de 1e van de daaropvolgende maand. Je krijgt binnen 2 werkdagen een bevestiging dat je lidmaatschap wordt beëindigd. Pas nadat je deze bevestiging ontvangt, is je opzegging verwerkt. Houd dit zelf ook in de gaten.

DE STUDIO

PARKEREN
Het is gratis parkeren voor de deur en in de buurt.

STILTE
Stilte om je heen zorgt voor rust in jezelf en in de les. Zorg dat je mobiele telefoon altijd uitgeschakeld staat als je in de studio bent en praat zachtjes.

AFZEGGEN
24 uur van te voren kunt u een zwangerschap massage kosteloos annuleren. Daarna kan het geheel of gedeeltelijk in rekening worden gebracht.
Voor yogalessen en babymassage gelden andere regels.