Over mij

Hallo,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn pagina.

Ik ben Mariëlle Hukker, moeder van 3 kinderen en eigenaar van Mariebo. Van kinds af aan gefascineerd door zwangerschap en baby. Ik droomde van een baan in het ziekenhuis als kraamverpleegkundige, maar ik kwam er al vrij snel achter dat dit niet helemaal mijn ding was. Toch bleef het onderwerp mij bijzonder fascineren.

Ik kwam door mijn opleiding in aanraking met yoga en ik merkte daar al vrij snel de positieve effecten van. Dat je met yoga ook zwangeren kunt helpen, vond ik al helemaal interessant. Ik doorliep gedurende 4 jaar een opleiding tot yogadocent en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Naast dat ik zwangere vrouwen nog steeds graag help, geef ik ook met veel passie reguliere yogalessen.

Ik help graag mensen wat het positieve effect van yoga kennen. Mij brengt het meer helderheid in mijn hoofd, een soepel en krachtig lichaam en een goede mindset. Yoga houd mij gezond. Het is een levensstijl geworden.
Zelf ben ik erg nuchter, modern en hou ik van uitdaging. Mijn team is  ook jong en dynamisch. Ik wil ook laten zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn. Dat het hip en modern is.

Tijdens mijn bevallingen heeft yoga een belangrijke rol gespeeld. Yoga heeft mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven. Vroeger was ik echt een muurbloempje, tegenwoordig meng ik mij vrij makkelijk in onbekend gezelschap. Door het zelfvertrouwen, schoot ik (met name tijdens mijn laatste bevalling), niet in de angst. Angst is niet zo handig wanneer je aan het bevallen bent, want het zet alles op slot, terwijl het juist open moet gaan. Het bewustzijn hiervan is zo ontzettend belangrijk. Ik help vrouwen met hun partner te oefenen hoe ze het daar beneden open kunnen houden en controle over de weeën kunnen pakken d.m.v. allerlei technieken vanuit yoga, mindfulness, hypnobirthing en coaching.

Mijn uiteindelijke doel? Ik zou het geweldig vinden om een echte yogaschool te runnen voor hoofdzakelijk zwangeren en moeders. Daar ben ik nu hard naar opweg. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal nog staat te gebeuren.