Team

Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle Hukker. Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga. Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis.

Ik ben erkend yogadocent, aangesloten bij de VYN en heb hiervoor een 4 jarige basisopleiding op HBO niveau gevolgd (Samsara). Daarnaast heb ik mij ook 5 jaar lang gespecialiseerd in o.a. zwangerschap, kinderen en fertiliteit. Als masseur ben ik opgeleid tot sportmasseur en ontspanningsmasseur. Ik heb mij gespecialiseerd in bekken en rugklachten.
Jaarlijks volg ik nieuwe studies of bijscholingen, om informatie bij te houden en te verversen.
Mijn yogastudio bevindt zich in Winterswijk. Daarnaast heb ik ook een vestiging in Terborg, waar ik alleen nog zwangere dames masseer.

Daphne

Mijn naam is Daphne van Ommen. Ik werk als Theater- en Yogadocent op meerdere plekken in NL. Als kind heb ik jarenlang gedanst en ben vervolgens gaan studeren aan de Theaterschool ArtEZ in Arnhem. Vanuit mijn passie voor dans ben ik me steeds meer gaan richten op Bewegingstheater en bewegingsstudies zoals Pilates. In 2014 ben ik op een reis door Indonesië in aanraking gekomen met yoga en dat heeft me niet meer losgelaten! Het heeft me stukken dichter bij mezelf gebracht en deze passie deel ik graag!
Dus ben ik me in Thailand gaan scholen in oa. Alignment Yoga (Iyengar-methode) en ben momenteel bezig met mijn specialisatie in Yin Yoga.

Alignment Yoga is een zeer nauwkeurige manier van yoga-beoefening. Door alles met elkaar heel precies in lijn te brengen ontstaat een gevoel van evenwicht en eenheid tussen lichaam en geest. Yin Yoga focust zich op het langer aanhouden van een houding waardoor er op dieper celniveau en bij het bindweefsel de nodige stretch en ontspanning ontstaat, wat zorgt voor een zeer ontspannen gevoel na de tijd.

In al mijn yoga-lessen combineer ik mijn kennis van dans, pilates en yoga om zowel fysiek als mentaal een gevoel van ontspanning en energie te bewerkstelligen. Daarbij staan veiligheid en vertrouwen voorop.
<

Stefanie

Mijn naam is Stefanie Langenbarg. In mijn zoektocht naar meer ontspanning en lichamelijk en geestelijk welbevinden, kwam yoga op mijn pad. Na een aantal jaar Hatha yoga te hebben gevolgd, ben ik in aanraking gekomen met Yin yoga.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je langer in de houdingen blijft en je spieren ontspant. Zo krijgt het stugge bindweefsel de tijd en ruimte om te verzachten. Lichamelijk merkte ik direct dat ik veel profijt had van Yin yoga. Ook mentaal brengt Yin yoga mij veel. Yin yoga gaat voor mij om overgave, weerstand loslaten en mijn grenzen respecteren.

Ik heb inmiddels mijn Yin Yoga Teacher Training (RYT-200) bij de AALO Yoga Academie afgerond. Op zondagochtend geef ik Yin yogales bij Mariebo. In mijn lessen zal ik zowel aan het fysieke als het mentale aspect aandacht besteden.