Home – Bevallingstrainingen2020-05-13T11:36:29+02:00

Onbezorgd zwanger & ontspannen bevallen

Meer zelfvertrouwen en grip op je bevalling

Online lesrooster
Een overzicht van alle bevallingscursussen
Direct zwangerschapsyoga lessen kopen

Een bevalling is stuurbaar

Wij geloven erin dat je invloed kunt uitoefenen tijdens de bevalling. Concrete tools, een goede voorbereiding en geen zweverig gedoe.

Waarschijnlijk heb je nu nog helemaal geen idee welke mogelijkheden je hebt tijdens een bevalling. Je ziet een bevalling misschien wel als iets dat je overkomt en waar je geen invloed op hebt. ‘Het gaat zoals het gaat’.  En je denkt dat je zorgverlener je er wel doorheen zal helpen.

Zie het als een honkbalwedstrijd. Je kunt fysiek en mentaal nog zo getraind zijn, maar als jij nog nooit een honkbalwedstrijd gespeeld hebt en de spelregels niet kent, zul je nooit gaan winnen.

Niks doen, zorgt dat je de grip kwijt raakt op alles!

Wij helpen je voor te bereiden, met meer focus en zelfvertrouwen de bevalling in. Concrete tools die écht werken.

Het resultaat? Een bevalling die je op ieder moment kunt bijsturen. 

Hoe krijg je meer controle?

Controle krijgen is iets dat je kunt leren. En als je controle hebt, ben je tot alles in staat.
Voordat je dit bereikt, zul je een aantal stappen moeten doorlopen. Wij helpen je daar graag bij.

Begin met het inplannen van een afspraak, ga ervaren wat dit voor jou kan doen, vervolgens gaan we trainen om controle te krijgen en uiteindelijk zul je vrijheid ervaren.

Download gratis mijn mini E-Book

Spelregels van bevallen

Direct downloaden

En nu aan de slag!

Op weg naar een onbezorgde zwangerschap en ontspannen bevalling

Bevallingscursussen

Kies de voorbereiding die bij jou/ jullie past, met als doel, leiding nemen tijdens de bevalling.

Bekijk bevallingscursussen

Zwangerschapsmassage

Zowel bij bekkenklachten als ter ontspanning. Je regelmatig laten masseren vermindert spierspanning en is dus in je voordeel tijdens je zwangerschap, maar ook tijdens je bevalling.

Bekijk zwangerschapsmassage

Lees meer recensies op Google

Een uitgebreide eendaagse bevallingstraining gevolgd. Veel aandacht besteed aan de rol die je partner kan hebben tijdens de bevalling en een duidelijke uitleg over hoe je lichaam in elkaar zit en waarom dit zo werkt. Ontspannen was het sleutelwoord en Mariëlle geeft hier op heldere wijze instructie over.
Het maakt dat ik me een stuk zekerder voel en ook het gevoel heb dat ik invloed op de bevalling kan uitoefenen.
Lesley Scholten
Wij hebben heel veel informatie gekregen over alles eigenlijk, over de bevalling zelf, over wat jij of je partner tijdens de bevalling kan doen, ook hoe je jezelf mentaal kan voorbereiden. Dat je je niet alleen maar lichamelijk moet voorbereiden maar ook hoe belangrijk het is om jouw mindset te veranderen. Om rustig en zo veel mogelijk gewenste bevalling te hebben. Marielle, docent van deze cursus, is ook super open en een persoonlijk persoon, zij deelt niet alleen maar informatie van een boek of wat jezelf ergens kan lezen maar ook zij deelt heel veel persoonlijke informatie van haar eigen ervaring.
Ieva Scholten
Zeer aan te raden om tijdens de zwangerschap de zwangerschapsyoga bij Mariebo te volgen. Eigenlijk onmisbare info voor tijdens en na je bevalling. Goede informatie krijg je en een warme persoonlijke aanpak!
Wanda van Aarsen
Zwangerschapsyoga was heel fijn.
Veel extra informatie en vooral de ademhalingstechnieken hebben mij tijdens de bevalling veel rust gegeven.
Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen en op tijd ermee te beginnen.
Wendy Hijink

Ons team

Mariëlle
Mariëlle
Mijn naam is Mariëlle Hukker. Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga. Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis.
Stephanie
Stephanie
Mijn naam is Stefanie Langenbarg. In mijn zoektocht naar meer ontspanning en lichamelijk en geestelijk welbevinden, kwam yoga op mijn pad. Na een aantal jaar Hatha yoga te hebben gevolgd, ben ik in aanraking gekomen met Yin yoga.
Christina
Christina
Mijn naam is Christina. Ik ben van oorsprong werkzaam geweest in de reguliere zorg (oncologie) maar heb mij laten omscholen omdat de holistische kant van zorg mij meer aansprak. Ik volg momenteel nog de opleiding tot ayurvedisch masseur.
Ik nodig je graag uit op weg naar innerlijke rust.

Blog

Guus Hiddink zei ooit al eens tegen zijn spelers 'ik wil dat jullie onbezorgd en gefocust voetballen'. Hij trainde zijn jongens zo, [...]

Ik ben professioneel yogadocent en masseur, gespecialiseerd in zwangerschap-, fertiliteit-, postnataal en kinderyoga

Mijn passie ligt bij het begeleiden van (aanstaande) moeders en gezinnen. Ontspanning, vertrouwen en focus vormen in al mijn lessen de basis

Mariëlle Hukker

E-book downloaden

ConvertKit Form

Mariebo Yoga
5.0
Based on 6 reviews
aangedreven door Facebook
Steffanie van Alst
Steffanie van Alst
2020-04-23T07:51:28+0000