Zwangerschap Yoga leert je vanuit ontspanning, vertrouwen en focus grip te houden op de bevalling. D.m.v. ademhalingstechnieken, massages, houdingen en veel tips, krijg je inzicht in het baringsproces. Naast deze voorbereiding, bestaat de les uit oefeningen die het lichaam soepel houden tijdens de zwangerschap. De oefeningen zijn voornamelijk gericht op bekken, rug en schouders.

Wil jij leren om;
– Controle te nemen over je weeën?
– Zo ontspannen mogelijk te bevallen?
– Omgaan met pijn?
– Vertrouwen krijgen in jezelf
– Weten wat je in welk stadium van de bevalling moet doen?
– Een nuchtere cursus, zeker geschikt voor vaders!
Meld je dan aan!

Eendaagse partnercursus

Eens in de 4-6 weken organiseer ik voor cursisten van de zwangerschapsyoga een partnerles. Tijdens deze les worden de mannen klaargestoomd voor de bevalling. Je leert hetzelfde als in een privéles, alleen zijn er in dit geval meerdere stellen in een groep.
Tevens zorg ik voor lekkere hapjes en drankjes en voor de mannen een (alcoholvrij) Biertje.

Je kunt er ook voor kiezen je partner (gratis) mee te nemen tijdens een les. Echter kan ik dan niet voldoende aandacht besteden aan alle technieken, daardoor vind ik dit minder waardevol.

Privéles
Veel vrouwen kiezen ervoor om samen met hun partner 1 privéles te volgen. In deze les leert de partner alles over het coachen van zijn/haar bevallende vrouw. Er wordt geleerd hoe je de ademhaling bij je partner weer rustig krijgt, waar je de handen tijdens een wee moet plaatsen, hoe je kunt coachen tijdens het persen, maar ook welke massages de weeën verlichten. Een partner kan HEEL VEEL doen tijdens een bevalling, maar hij/zij moet wel weten wát. Ik leer je in 1 les alle mogelijke scenario’s die voorbij kunnen komen tijdens een bevalling en wat je dan kunt doen om je vrouw te ondersteunen.

Privétraject
Liever niet in een groep, maar één op één les? Dat kan! In 3 privélessen leer ik jullie samen te bevallen. We gaan werken aan het creëren van een team, communicatie, coaching, massage en uiteraard alle ademhalingstechnieken. Stellen die je zijn voor gegaan zijn samen ontzettend goed voorbereid en weten precies wat ze aan elkaar hebben tijdens de bevalling. Vol zelfvertrouwen ga je samen de bevalling tegemoet!

Veel gehoorde reacties
‘Door de yogalessen had ik helemaal niet door dat ik al persweeën had. Ik was zo ontspannen en had zoveel controle over de weeën’

‘Doordat mij partner een aantal keren is mee geweest, waren we echt een team. De verloskundige heeft er hoofdzakelijk bij gezeten en toegekeken hoe wij samen de baby op de wereld hebben gezet’

De bevalling verliep heel snel en heftig, maar ik heb zo onwijs veel aan de ademhalingstechnieken gehad! Ik kon ze allemaal toepassen en was geen moment de controle kwijt’

Wekelijks in Winterswijk (Beatrixpark 26-a) op:
Maandag 19.15-20.45 uur
Zaterdag 10.15-11.45 uur